Eкспертна среща по муковисцидоза | Събитието се отлага

ВАЖНО: Експертната среща по муковисцидоза, планирана за периода 3-5 април, се отлага

Изтеглете поканата от ТУК >

Българското дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене
и
Експертният център по муковисцидоза – Варна

ПОКАНА

Уважаеми дами и господа,
Скъпи колеги,

От името на Българското дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене (БДДГХХ) бихме искали да Ви поканим на Eкспертна среща по муковисцидоза  Събитието ще се състои  на 03-05.04.2020г., в град Варна. Ще бъде подкрепено от Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов” Варна и Българската педиатрична асоциация.

Темите ще бъдат свързани с основни проблеми на заболяването „муковисцидоза” – проблеми на нашите пациенти, лечение на белодробните, гастроентерологичните прояви, хранене, неонатален скрининг, болнично лечение – клинична пътека, амбулаторна процедура, работа на експертните центрове, социални проблеми, ТЕЛК, опит на колегите от Великобритания и Германия.

Каним като участници: лекари специалисти от 4те центъра в България (София, Пловдив, Плевен и Варна), колегите от Саутхемптън – Prof. Dr. J. Legg и екип, Dr. Lutz(Германия, отговарящ за Европейския регистър), представители на пациентската организация, представители на Министерството на здравеопазването и Национална Здравноосигурителна каса.–очакваме  около 50 човека.

Лектори ще бъдат уважавани лекари, доценти и професори  от специалностите – Педиатрия, Хранене и диететика, Детска пулмология, Детска гастроенетрология и др.

Българското дружество по детска гастроентерология, хепатология и хранене, Експертният център по муковисцидоза, под егидата на Медицински Университет Варна и Българска педиатрична асоциация, при интерес от  страна на участниците, могат да поставят началото на една традиционна ежегодна среща, посветена на проблемите на тези пациенти.

Фирмата, занимаваща се с организацията на събитието е ККК (Киров Капитал Консулт)  с управител Г-н Димитър Киров – GSM: 0889 55  2214, E-mail: manager@kirovconsult.com, www.kirovconsult.com

С уважение:

Доц. д-р М. Георгиева, д.м.
Доц. д-р Р. Панчева, д.м.

 

Изтеглете поканата от ТУК >